Wie zijn we

LinqUp is geen traditioneel investeringsfonds. Vanuit jarenlange praktijkervaring hebben we een grondige commerciële, technologische,  financiële en vastgoedexpertise opgebouwd.

Je zal samenwerken met een doorgewinterde, dynamische en transparante partner met een duidelijke missie: 

Creating great value: “Door middel van onze betrouwbare technologische-, financiële-, internationale- en vastgoedexpertise - maken we jouw onderneming substantieel en structureel rendabeler en zal je sneller groeien."Het management achter LinqUp zijn Peter Roelens en Nico Crauwels. Pragmatische ondernemers met bewezen resultaten. Elk in hun eigen vakgebied. De complementariteit van hun expertise zorgt voor een sterke synergie in het investeringsaanbod. Ze leggen de lat hoog. Realistisch met focus op het rendement.

Peter Roelens

CEO - Founder

Mijn expertise vloeit voort uit een persoonlijk en jarenlang traject als eigenaar en CEO en is erop gericht om een bedrijf van starter tot marktleider uit te bouwen. Onze klanten krijgen een efficiënte en wendbare partner die zorgt voor structurele groei.

Nico Crauwels

Chief Operating Officer

Tijdens mijn jarenlange carrière in de financiële- en vastgoedsector bij gerenommeerde bedrijven, heb ik een grondige kennis opgebouwd. Klanten vinden in mij een competente en praktische partner, die zorgt voor substantiële en weldoordachte groei.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x