Participaties

Uw organisatie is succesvol op de thuismarkt en je ambitie reikt verder? 

LinqUp investeert in technologiebedrijven in de Benelux die onvoldoende kennis, financiële middelen en/of een internationaal netwerk hebben om internationaal door te groeien. U kan rekenen op onze know-how op vlak van organisatie en management op verschillende domeinen: internationale sales- en marketingexpertise, HR, Juridisch, ERP, Accounting, Fiscaliteit, Process Management, ...

Onze ambitie? 

Het onwaarschijnlijke waar maken.

Syntegro

Syntegro is de workforce management specialist bij uitstek, door flexibiliteit in je organisatie waar te maken en tegelijk de efficiëntie en productiviteit hoog te houden.

Synguard

Synguard is de oplossing van Syntegro voor toegangscontrole. Het regelt wie-waar-wanneer toegang krijgt tot je terrein of gebouw.

Arinto

Wilt u een goede planning opstellen voor uw organisatie of bedrijf? Met Arinto beheert u uw medewerkers, projecten en taken in 1 centraal planning systeem. Maak optimale planningen en meet uw vooruitgang. Makkelijk en snel.

Frontline Services

Frontline is, al meer dan 20 jaar, expert op het gebied van klantcontactcenter oplossingen.

Sonnevijver

Op een steenworp van Maastricht, in een groene gemeente, ligt bungalowpark Sonnevijver.

JOJO Systems

JOJO Systems installeert meer dan 30 jaar vooruitstrevende beveiligings- en IT systemen voor uw bedrijf of privéwoning. Integratie is onze tweede natuur.

Xdroid

Xdroid transformeert contactcenters door middel van innovatieve analysesoftware op basis van artificiële intelligentie.

Symobo

Symobo bouwt voor uw bedrijf, school en gemeente. Flexibel. Modulair. Helemaal zoals u het wil.

CC4ALL

Met CC4ALL via Microsoft Teams, Dynamics of Skype for Business blijf je in contact met je klanten, waar en wanneer je wil.

Soulco

Soulco is een internationale integrator van telecom en IT-producten en diensten met hoofdkantoor in België en kantoren in Afrika en Azië.

Heb je ambitie om te groeien?

Ben je benieuwd hoe LinqUp voor jouw bedrijf hierbij extra waarde kan creëren? Contacteer ons gerust voor een kennismaking.

Nextel

voormalige participatie

TelelinQ

voormalige participatie

Newtel

voormalige participatie

Siecom

voormalige participatie

Securipoint

voormalige participatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x