Xdroid tekent partnership met CAT Technologies in Argentinië

15 November 2021

CAT Technologies is het toonaangevende bedrijf in Argentinië op het gebied van outsourcing van bedrijfsprocessen, contactcenters en klantervaringen. Ze promoot digitale transformatie bij haar klanten en medewerkers. De Business Process Outsourcer was op zoek naar tools die konden bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de klantenservice en het transformeren van interne processen, om zo steeds voorop te lopen op het gebied van technologische innovatie. Een van de belangrijkste tools die deel zal uitmaken van CAT's "New Generation Solutions"-portfolio is VoiceAnalytics van Xdroid, geselecteerd vanwege de uitzonderlijke Spaanse taalengine en intuïtieve interface.

Met VoiceAnalytics kan CAT hun klanten een reeks oplossingen bieden, waardoor ze de kwaliteitsbewaking kunnen vereenvoudigen, de klantervaring kunnen verbeteren en compliance kunnen garanderen. De klanten van CAT kunnen gegevens omzetten in waardevolle inzichten voor hun marketing-, klantenservice-, verkoop- en incassoafdelingen door 100% van de spraakinteracties te analyseren. De mogelijkheid om geautomatiseerde waarschuwingen te sturen naar supervisors en managers bij het detecteren van tekenen van non-compliance en slechte klantervaringen, is een van de meest veelbelovende functionaliteiten van Xdroid.

Deze samenwerking is een mijlpaal op het groeipad van Xdroid en voegt niet alleen een extra land, maar ook een nieuw continent toe aan het portfolio.


#CAT # Xdroid #SpraakAnalyse #SpeechAnalytics #ContactCenter #DigitaleTransformatie #DigitalTransformation

Xdroid tekent partnership met CAT Technologies in Argentinië

SCK CEN werkt de komende 10 jaar met de HR-software van Syntegro

SCK CEN (Studiecentrum voor Kernenergie): Nucleair onderzoekscentrum SCK CEN werkt de komende 10 jaar met de HR-software van Syntegro

1 September 2022

Stedelijk Onderwijs Antwerpen (AGSO) implementeert cloudoplossing voor toegangsmanagement bij 172 locaties

AGSO (Stedelijk Onderwijs Antwerpen): Synguard implementeert een overkoepelende cloudoplossing voor toegangsmanagement bij 172 locaties van het Stedelijk Onderwijs in Antwerpen.

3 December 2021

Woonzorgcentrum De Zilvervogel in Rekkem neemt tijdens haar renovatiewerken haar intrek in een tijdelijk rusthuisgebouw van Symobo

Het woonzorgcentrum de Zilvervogel in Rekkem dient een intense renovatie te ondergaan. Tijdens deze werken zorgt Symobo voor een kwalitatief en comfortabel verblijf voor zo’n 20 bewoners.

17 November 2021

Stad Gent sluit voor haar Workforce Management een 7-jarige raamovereenkomst af met Syntegro

In april van dit jaar heeft de stad Gent een 7-jarige raamovereenkomst afgesloten met Syntegro voor het leveren van een Workforce management oplossing.

7 November 2021

Het allereerste modulaire studentenhuis in België is een feit!

In opdracht van de KU Leuven bouwden Symobo in hartje Leuven 60 studentenkoten, voorzien van sanitair en keukens. Allemaal voor het begin van het academiejaar.

13 October 2021

Haven Genk: Geïntegreerd beveiligingssysteem draagt bij tot klantzekerheid en efficiënter werken

Haven Genk kende de afgelopen jaren een enorme groei waardoor de urgentie voor een goede controle en een betere hermetische afsluiting van het bedrijf zich opdrong.

Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) stapt met Klant Contact Centrum over op Genesys Cloud

Vanaf vandaag draait het telefonieplatform van het Klant Contact Center van de RDW in de cloud.

1 October 2021

De Britse Belastingdienst, zal in 2021 de grootste oplossing voor spraakanalyse in Europa implementeren

Spraakanalysebedrijf Xdroid dat gevestigd is in Mechelen en R&D-kantoren heeft in Boedapest, heeft via haar partner Capita en zijn Britse distributeur Aveira het project toegewezen gekregen voor Her Majesty's Revenue and Customs (HMRC), de Britse belastingdienst.

3 August 2021

Nieuw in onze portefeuille: Bungalowpark Sunclass Sonnevijver

Sinds 7 juni 2021 mogen we ons de trotse eigenaar van het bungalowpark Sonnevijver in Rekem noemen.

7 June 2021

Meer projecten bekijken?

Bekijk meer projecten op onze nieuwspagina

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x